Kom gastronomisch genieten van de Veluwse Lente! Bekijk ons LENTE ARRANGEMENT

Grand Bistro Echo

Laat u culinair verrassen door onze uitzonderlijke
wijn-spijs combinaties

Kroondomein Het Loo, Apeldoorn

Restaurant – Grand Bistro Echo

De keuken van De Echoput staat al jaren bekend om haar natuurlijke (wild)bereidingen en wijn-spijs combinaties. Onze bijzondere omgeving speelt hierbij een grote rol. Zo werken wij in het seizoen met lokaal Veluws wild en diverse groenten, kruiden, paddenstoelen en vruchten uit de directe omgeving. “We willen alles uit de natuur halen, letterlijk en figuurlijk”.

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag: 11:00 – 23:00  

 

 

TAFEL RESERVERENMENU BEKIJKEN

Reserveer uw tafel direct online of via onze hotelreceptie: 055 - 519 12 48

Bijzonder goed 5-gangen diner met een Veluws karakter! Vriendelijke bediening, warm onthaal en voortreffelijk eten. Bijzondere wildgerechten en erg goed passende wijnen! Aan alles was gedacht; mijn complimenten!

GEMIDDELDE SCORE VAN 8.6 (Meer dan 706 reviews op Tripadvisor)

Culinaire arrangementen

Bij Hotel Gastronomique De Echoput draait alles om de gastronomische totaalbeleving. Met onze culinaire arrangementen nodigen wij u van harte uit om uw diner te combineren met een rustgevende overnachting en uitgebreid ontbijt met bubbels. Dit biedt u tevens de kans extra te genieten van onze bijzondere omgeving en de overige faciliteiten van ons hotel.

Reserveer uw tafel direct online of via onze hotelreceptie: 055 - 519 12 48

Privé gezelschappen

Uiteraard is het mogelijk om bij ons privé of besloten te dineren. Voor gezelschappen heeft De Echoput verschillende ruimtes tot haar beschikking.

 

Van een lange tafel voor 30 personen tot een diner met verschillende ronde tafels, er zijn vele mogelijkheden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst.

 

MEETINGS & EVENTS

Een keuken met een rijke historie

In de jaren ’50 was De Echoput een theehuis met een simpele hap voor een paar gulden. Toch was grootvader Jaap Klosse zijn tijd ver vooruit en hij volgde de ontwikkelingen van de Franse keuken op de voet. Het bracht hem op het idee om op het gebied van wild een meer verfijnde keuken te ontwikkelen. Met deze wildspecialiteiten werd Restaurant De Echoput een van de eerste sterrenrestaurants van Nederland. Daarna specialiseerde de keuken zich verder met unieke wijn-spijs combinaties, onder leiding van ‘smaakprofessor’ Peter Klosse. De derde generatie Klosse bouwt nu voort op deze kennis en traditie, onder leiding van Lodewijk Klosse.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials

Reserveer uw tafel direct online of via onze hotelreceptie (055 - 519 12 48)