Kom royaal genieten van de Veluwse lente! Boek nu ons LENTE ARRANGEMENT met Echoput High Tea.

Hotel Restaurant de Echoput

Haal het maximale uit
uw verblijf en kies
uw eigen beleving

Kroondomein Het Loo, Apeldoorn

Culinaire arrangementen

Met onze culinaire arrangementen nodigen wij u van harte uit om uw diner te combineren met een rustgevende overnachting en uitgebreid ontbijt. Dit biedt u tevens de kans om te voet of per fiets te genieten van onze bijzondere omgeving en alles dat ons hotel-restaurant te bieden heeft.

Seizoen arrangementen

Lente arrangement

Geniet van een High-Tea in de middag en van een gastronomisch 4-gangen diner in ons restaurant. Met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend.

 

Informatie

Culinaire arrangementen

Culinaire arrangementen

Combineer een uitgebreid gastronomisch diner in Restaurant de Echoput met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend.

 

Informatie

Culinaire arrangementen

Wijn & spijs arrangement

Maak uw gastronomische 6-gangen beleving in Restaurant de Echoput compleet met het bijpassende wijnarrangement en feestelijk aperitief voorafgaand aan uw diner.

 

Informatie

Culinaire arrangementen

Groenten arrangement

Geniet van een uitgebreid diner met groenten gerechten in Restaurant de Echoput en ervaar een ontspannen overnachting en royaal ontbijt de volgende ochtend.

 

Informatie

Culinaire arrangementen

Chef’s tasting arrangement

Wij serveren in de avond een informeel 3-gangen chef's tasting menu in de Bar. Aansluitend overnacht u in één van onze Echoput kamers of suites en geniet u van een royaal ontbijt de volgende ochtend.

 

Informatie

Actieve & culturele arrangementen

Hotel Restaurant de Echoput bevindt zich op een bijzondere plek in de natuur. Middenin de Koninklijke bossen van Paleis Het Loo bij Apeldoorn, een van de grootste natuurgebieden van Nederland.

 

Onze directe omgeving kent verschillende landschappen zoals heidevlakten, zandduinen en dichtbegroeide bossen. Hierdoor maken wij de (micro)seizoenen van dichtbij mee. De wandel- en fietsroutes bieden u volop gelegenheid om de natuur in te gaan en te genieten van dit unieke wildgebied. Maar er is ook gelegenheid om uw verblijf te combineren met een ronde golf op de prachtig bosrijke Veluwse Golfclub, een bezoek te brengen aan het vernieuwde Paleis Het Loo of een dag ontspannen door te brengen bij Wellnessresort Veluwse Bron.

Actieve & culturele arrangementen

Paleis Het Loo arrangement

Breng een bezoek aan het prachtig vernieuwde Paleis Het Loo en geniet daarna van een royaal gastronomisch 4-gangen diner in Restaurant de Echoput. Met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend als afsluiting.

 

Informatie

Actieve & culturele arrangementen

Wellness arrangement

Geniet van een heerlijke dag ontspanning bij Wellness resort Veluwse Bron in Emst. Kom daarna terug bij de Echoput voor een heerlijk 4-gangen diner in ons restaurant, rustgevende overnachting en ontbijt met bubbels de volgende ochtend.

 

Informatie

Actieve & culturele arrangementen

Veluwe fietsarrangement

Verwonder u over de verschillende landschappen van de Veluwe met talloze kilometers aan fietspaden in combinatie met een uitgebreid diner, rustgevende overnachting en een goed ontbijt.

 

Informatie

Actieve & culturele arrangementen

Veluws golfarrangement

Loop een ronde van 9 of 18 holes op de prachtig bosrijke Veluwse Golfclub in Hoog Soeren in combinatie met een 4-gangen dinermenu in Restaurant de Echoput, overnachting en ontbijt.

 

Informatie

Feestdagen en specials

Feestdagen en vakanties bieden de uitgelezen mogelijkheid om optimaal te genieten van Hotel Restaurant de Echoput en haar omgeving. Tijdens Kerst, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren heet ons team u van harte welkom om te genieten van een speciaal feestelijk dinermenu in combinatie met overnachting(en) en ontbijt.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials