Kijkt u ook zo uit naar de feestdagen? Klik hier voor onze Kerstarrangementen

Hotel Restaurant de Echoput

Gastronomische hotelarrangementen
op de Veluwe

Kroondomein Het Loo, Apeldoorn

Culinaire arrangementen

Met onze culinaire arrangementen nodigen wij u van harte uit om uw diner te combineren met een rustgevende overnachting en uitgebreid ontbijt. Dit biedt u tevens de kans om te voet of per fiets te genieten van onze bijzondere omgeving en alles dat ons hotel-restaurant te bieden heeft.

Culinaire arrangementen

Wild arrangement

Geniet van de befaamde wildbereiding van Restaurant de Echoput in combinatie met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt de volgende ochtend.

 

Informatie

Culinaire arrangementen

Culinaire arrangementen

Combineer een uitgebreid diner in Restaurant de Echoput met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt de volgende ochtend.

 

Informatie

Culinaire arrangementen

Wijn & spijs arrangement

Maak uw uitgebreide diner in Restaurant de Echoput compleet met bijpassende wijnen, een rustgevende overnachting en royaal ontbijt de volgende ochtend.

 

Informatie

Actieve arrangementen

Hotel Restaurant de Echoput bevindt zich op een bijzondere plek. Middenin de Koninklijke bossen van Paleis Het Loo bij Apeldoorn. Een van de grootste natuurgebieden van Nederland.

 

De directe omgeving van de Echoput kent verschillende landschappen zoals heidevlakten, zandduinen en dichtbegroeide bossen. De wandel- en fietsroutes bieden u volop gelegenheid om de natuur in te gaan en te genieten van dit unieke wildgebied. Ook de Veluwse Golfclub is zeer dichtbij.

Actieve arrangementen

Veluwe fietsarrangement

Verwonder u over de verschillende landschappen van de Veluwe met talloze kilometers aan fietspaden in combinatie met een uitgebreid diner, rustgevende overnachting en een goed ontbijt.

 

Informatie

Actieve arrangementen

Veluws golfarrangement

Loop een ronde van 9 holes op de prachtig bosrijke Veluwse golfclub in Hoog Soeren in combinatie met een 5-gangen dinermenu in Restaurant de Echoput, overnachting en ontbijt.

 

Informatie

Exclusieve arrangementen

Laat het u aan niets ontbreken en boek een arrangement in combinatie met een van de royale Echoput suites. Maak uw verblijf compleet met een diner waarbij u door het hele Echoput team in de watten wordt gelegd.

Exclusieve arrangementen

Suite arrangement

Geniet van een royale Echoput suite in combinatie met een uitgebreid diner, rustgevende overnachting en een uitgebreid ontbijt de volgende ochtend.

 

Informatie

Exclusieve arrangementen

All Inclusive Suite arrangement

Verwen uzelf compleet met Champagne bij aankomst, een uitgebreid dinermenu met bijpassende wijnen, rustgevende overnachting in een van Echoput suites en de volgende ochtend roomservice ontbijt met Champagne.

 

Informatie

Seizoensarrangementen, feestdagen en specials

Feestdagen en vakanties bieden de uitgelezen mogelijkheid om optimaal te genieten van Hotel Restaurant de Echoput en haar omgeving. Tijdens Kerst, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren heet ons team u van harte welkom om te genieten van een speciaal feestelijk dinermenu in combinatie met overnachting(en) en ontbijt.

feestdagen en specials

Kerst arrangementen

Beleef het ultieme Kerst gevoel met onze Kerst arrangementen. Uitgebreide gastronomische Kerstmenu's, heerlijke wijnen, overnachtingen in een royale Echoputkamer of suite en een uitgebreid Kerstontbijt. Eventueel een wandeling met de boswachter inclusief warme chocolademelk en Glühwein. Bekijk onze kerstspecials.

 

Informatie

feestdagen en specials

Oud en Nieuw arrangementen

Begin het jaar goed met onze oud en nieuw arrangementen: gastronomische 5-gangen dinermenu's, overnachtingen in een royale kamer en een uitgebreid nieuwjaarsontbijt. Uiteraard luiden wij het nieuwe jaar in met oliebollen en Champagne.

 

Informatie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.