Luxe 5-sterren hotel

Totaalbeleving
van de natuur

Kroondomein Het Loo, Apeldoorn

Hotelarrangementen de Echoput

Culinaire arrangementen

Hotel restaurant de Echoput richt zich op een totaalbeleving van de natuur. Daarom bieden wij luxe hotelarrangementen op de Veluwe.

 

Te voet of per fiets, om te ontspannen met een borrel in de bar en brasserie, voor een uitgebreid diner in het restaurant, een rustgevende overnachting en een goed ontbijt op de volgende ochtend.

 

Alle ervaringen bij elkaar zorgen voor een complete beleving van de natuur. Graag nodigt het team u uit om te komen genieten van de culinaire- , wijn-spijs- of wildarrangementen.

Culinaire arrangementen

Culinaire arrangementen

Combineer een uitgebreid diner in restaurant de Echoput met ontspannende overnachting en een goed ontbijt de volgende ochtend.

 

Informatie

Culinaire arrangementen

Wijn & spijs arrangement

Maak uw uitgebreide diner in restaurant de Echoput compleet met bijpassende wijnen, een rustgevende overnachting en een goed ontbijt de volgende ochtend.

 

Informatie

Culinaire arrangementen

Half pension

Geniet van een gastronomisch 3-gangen dinermenu in restaurant de Echoput in combinatie met een rustgevende overnachting en goed ontbijt de volgende ochtend.

 

Informatie

Actieve arrangementen

Hotel Restaurant de Echoput bevindt zich op een bijzondere plek. Middenin de Koninklijke bossen van paleis het Loo bij Apeldoorn. Een van de grootste natuurgebieden van Nederland.

 

De directe omgeving van de Echoput omvat dan ook verschillende landschappen zoals heidevlakten, zandduinen en dichtbegroeide bossen. De wandel- en fietsroutes bieden u volop gelegenheid om de natuur in te gaan en te genieten van dit unieke wildgebied.

Actieve arrangementen

Veluwe fietsarrangement

Verwonder u over de verschillende landschappen van de Veluwe met talloze kilometers aan fietspaden in combinatie met een uitgebreid diner, rustgevende overnachting en een goed ontbijt.

 

Informatie

Actieve arrangementen

Golfarrangement 18 holes

Loop een sportieve ronde van 18 holes op de Veluwse golfclub in Hoog Soeren in combinatie met een 4-gangen dinermenu, overnachting en ontbijt.

 

Informatie

Exclusieve arrangementen

Laat het u aan niets ontbreken en boek een van de arrangementen in combinatie met een van de prachtige Echoput suites.

 

Maak het verblijf compleet met een diner waarbij u door het keuken- en bedieningsteam van top tot teen in de watten wordt gelegd.

Exclusieve arrangementen

Suite arrangement

Geniet in een van de royale Echoput suites in combinatie met een uitgebreid diner, rustgevende overnachting en een goed ontbijt de volgende ochtend.

 

Informatie

Exclusieve arrangementen

All Inclusive Suite arrangement

Verwen uzelf compleet met Champagne bij aankomst, een uitgebreid dinermenu met bijpassende wijnen, rustgevende overnachting in een van Echoput suites en de volgende ochtend roomservice ontbijt met Champagne.

 

Informatie

Seizoensarrangementen, feestdagen en specials

Feestdagen en vakanties bieden de uitgelezen mogelijkheid om optimaal te genieten van Hotel restaurant de Echoput en haar omgeving.

 

Tijdens Pasen, Hemelvaart en Pinksteren heet het team van de Echoput u van harte welkom om te genieten van een speciaal feestelijk dinermenu in combinatie met een overnachting en ontbijt de volgende ochtend.

 

Geniet nog langer van alle faciliteiten van de Echoput met de Midweek special van 3 nachten.

feestdagen en specials

Midweek special

Geniet nog langer van de faciliteiten van de Echoput en haar omgeving met twee 3-gangen dinermenu’s, 3 rustgevende overnachtingen en dagelijks ontbijt.

 

Informatie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.