Kom royaal genieten van de Veluwse lente! Boek nu ons LENTE ARRANGEMENT met Echoput High Tea.

Hotel Restaurant de Echoput

Middenin de Koninklijke
bossen van Paleis Het Loo

Kroondomein Het Loo, Apeldoorn

Kroondomein Het Loo

Hotel Restaurant de Echoput bevindt zich op een bijzondere plek. Middenin de Koninklijke bossen van Paleis Het Loo bij Apeldoorn. Met ongeveer 11.000 hectare aaneengesloten natuurgebied, is Kroondomein Het Loo een van de grootste natuurgebieden van Nederland.

 

De directe omgeving van de Echoput bevat verschillende landschappen zoals heidevlakten, zandduinen en dichtbegroeide bossen. De wandel- en fietsroutes bieden u volop gelegenheid om de natuur in te gaan en te genieten van dit unieke wild- en natuurgebied.

Wild uit ‘onze achtertuin’

Met haar bijzondere locatie zijn natuur, bos, wild en de Echoput nauw met elkaar verbonden. Kroondomein Het Loo heeft een rijke biodiversiteit met veel wild, als gevolg van doordacht en goed georganiseerd landschapsbeheer

 

Veel voorkomend wild dat u tijdens een wandeling of fietstocht tegen kan komen, ‘the big five’ van het Kroondomein, zijn dan ook: Edelherten, Damherten, Wilde zwijnen, Moeflons en Reeën. Ook de wolf is recent opgedoken in de omgeving.

 

Dankzij de rijkdom van de biodiversiteit is de Echoput trots om veelvuldig met dit wild te kunnen werken. Het is immers het mooiste scharrelvlees ter wereld.

Paddenstoelen, wilde kruiden en andere bosvruchten

Naast het wild werkt Restaurant de Echoput ook graag met de andere natuurproducten die de lokale omgeving te bieden heeft. Wilde groenten, vruchten, kruiden, planten en paddenstoelen kunnen zo worden verwerkt in de seizoensgerechten op de kaart.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials