Luxe 5-sterren Hotel de Echoput

Middenin de Koninklijke
bossen van Paleis het Loo

Kroondomein Het Loo, Apeldoorn

Kroondomein het Loo

Hotel Restaurant de Echoput bevindt zich op een bijzondere plek. Middenin de Koninklijke bossen van paleis het Loo bij Apeldoorn. Met ongeveer 11.000 hectare aaneengesloten natuurgebied is Kroondomein het Loo een van de grootste natuurgebieden van ons land.

 

De directe omgeving van de Echoput omvat dan ook verschillende landschappen zoals heidevlakten, zandduinen en dichtbegroeide bossen. De wandel- en fietsroutes bieden u volop gelegenheid om de natuur in te gaan en te genieten van dit unieke wildgebied.

Wild uit ‘onze achtertuin’

Met haar bijzondere locatie zijn natuur, bos, wild en de Echoput al snel aan elkaar gelinkt. Vanwege doordacht en goed georganiseerd landschapsbeheer heeft Kroondomein het Loo een rijke biodiversiteit met veel wild.

 

Veel voorkomend wild wat u tijdens een wandeling of fietstocht tegen kan komen, “the big five” van de Kroondomeinen, zijn dan ook: Edelherten, Damherten, Wilde zwijnen, Moeflons en Reeën.

 

Dankzij de rijkdom van de biodiversiteit is de Echoput trots om ook veelvuldig met dit wild te kunnen werken. Het mooiste scharrelvlees ter wereld.

Paddenstoelen, wilde kruiden en andere bosvruchten

Naast wild staat restaurant de Echoput bekend om haar natuurkeuken. Bomen, struiken, kruiden, planten, groenten, wild, paddenstoelen; alle vruchten uit de bosrijke omgeving worden verwerkt tot de lekkerste gerechten en krijgen een plekje op de kaart.

 

Zo gaan de jongens en meiden van de keuken dagelijks naar buiten om te kijken naar de mooiste producten van dat moment. Zodat de gasten kunnen genieten van het beste wat de natuur te bieden heeft!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.