Beleef het voorjaar! Bekijk ons Lente Arrangement >

Restaurant de Echoput

Wijn-spijs combinaties
van het hoogste niveau

Kroondomein Het Loo, Apeldoorn

Restaurant de Echoput

Ons restaurant staat al jaren bekend om haar natuurlijke (wild)bereidingen en wijn-spijs combinaties. Onze bijzondere omgeving speelt hierbij een grote rol. Zo werken wij in het seizoen met lokaal Veluws wild en diverse groenten, kruiden, paddenstoelen en vruchten uit de directe omgeving. “We willen alles uit de natuur halen, letterlijk en figuurlijk”, aldus chef Kevin Schlaman.

 

Openingstijden

Dinsdag, woensdag, donderdag: 18:00 – 23:00  

Vrijdag & zaterdag: 13:00 – 16:00, 18:00 – 23:00

Op zondag en maandag verwelkomen wij u graag in onze hotelbar.

 

 

TAFEL RESERVERENMENU BEKIJKEN

Bijzonder goed 5-gangen diner met een Veluws karakter! Vriendelijke bediening, warm onthaal en voortreffelijk eten. Bijzondere wildgerechten en erg goed passende wijnen! Aan alles was gedacht; mijn complimenten!

GEMIDDELDE SCORE VAN 8.4 (Meer dan 650 reviews op Tripadvisor)

Culinaire arrangementen

Hotel Restaurant de Echoput richt zich op een gastronomische totaalbeleving. Met onze culinaire arrangementen nodigen wij u van harte uit om uw diner te combineren met een rustgevende overnachting en uitgebreid ontbijt. Dit biedt u tevens de kans om te voet of per fiets te genieten van onze bijzondere omgeving en de overige faciliteiten van ons hotel.

Reserveer uw tafel direct online of via onze hotelreceptie (055 - 519 12 48)

Een keuken met een rijke historie

In de jaren ’50 was de Echoput een theehuis met een simpele hap voor een paar gulden. Toch was opa Jaap Klosse zijn tijd ver vooruit en hij volgde de ontwikkelingen van de Franse keuken op de voet. Het bracht hem op het idee om op het gebied van wild een meer verfijnde keuken te ontwikkelen. Met deze wildspecialiteiten werd Restaurant de Echoput een van de eerste sterrenrestaurants van Nederland. Daarna specialiseerde de keuken zich verder met wijn-spijs combinaties, onder leiding van ‘smaakprofessor’ Peter Klosse.

Wildbar

De connectie van de Echoput met haar omgeving is ook duidelijk zichtbaar in de hotelbar met wild thema. Vanuit de sfeervolle bar kijkt u door de hoge ramen naar buiten tegen de eeuwenoude bomen. Aan de muur hangen diverse inkijkjes in de geschiedenis van de Echoput. Het unieke bostafereel achter de bar is van kunstenaar Peter van Oostrum.

Besloten diners

Uiteraard is het mogelijk om bij ons privé of besloten te dineren. Voor gezelschappen heeft de Echoput verschillende ruimtes tot haar beschikking.

 

Van een lange ovale tafel voor 25 personen tot een diner met verschillende ronde tafels, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials

Reserveer uw tafel direct online of via onze hotelreceptie (055 - 519 12 48)