de Echoput

Menukaarten

Onze keuken

Van harte welkom in restaurant de Echoput! Meer dan 60 jaar geleden kwam mijn opa Jaap Klosse op zijn brommertje langs deze plek op zoek naar een stage. In de tussentijd is er veel gebeurd. Op dat moment was de Echoput een Theehuis met een simpele hap voor een paar gulden. Toch was Jaap zijn tijd ver vooruit en volgde de ontwikkelingen van de Franse keuken op de voet. Behalve op het gebied van wild.

 

Een te lange periode van besterven en dikke, rijke en adellijk smakende sauzen waren voor hem de aanleiding om een meer verfijndere keuken te ontwikkelen. Met deze wildspecialiteiten werd de Echoput een van de eerste sterrenrestaurants van Nederland. Mijn vader Peter Klosse heeft het stokje over genomen en raakte gefascineerd door smaak. Zo specialiseerde onze keuken zich verder met wijn-spijs combinaties en gangen met multi-sensorische elementen.

 

De smaak van de natuur staat in onze keuken nog steeds centraal. Zo gaan de jongens en meiden van de keuken dagelijks naar buiten om te kijken naar de mooiste producten van dat moment. Bomen, struiken, kruiden, planten, groenten, wild, paddenstoelen en andere bosvruchten uit onze omgeving verwerken wij tot de lekkerste gerechten en krijgen een plekje op onze kaart. Van harte hopen wij dat u mee geniet van het beste wat de natuur te bieden heeft!

 

Namens de keuken en bediening van de Echoput:
Karel Klosse en Diana Lodewijkx

Drankenarrangementen

3 gangen €29,50

4 gangen €38,50

5 gangen €47,50

6 gangen €56,50

Een tafel reserveren? Wij helpen u graag verder.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.