Kom royaal genieten van de Veluwse zomer! Boek nu ons ZOMER ARRANGEMENT en ontdek de pracht van onze groene omgeving.

* * * * *

Hotel Restaurant de Echoput

Gastronomisch genieten
van de Veluwse natuur

Kroondomein Het Loo, Apeldoorn

8.4

* * * * *Gemiddelde score op Tripadvisor
  • arrow
  • arrow
  • Beschikbaarheid

Amersfoortseweg 86, 7346 AA Hoog Soeren (Apeldoorn) | + 31 055 519 12 48

Al bijna 70 jaar een begrip op de Veluwe

Op een bijzondere plek in Kroondomein Het Loo, de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe, kwam in 1955 de familie Klosse naar de Echoput. Dit was het begin van een rijke geschiedenis. Sindsdien is de Echoput uitgegroeid van een theehuis tot gastronomisch 5-sterren hotel-restaurant met vergaderruimtes, wildbar en kookschool. Met als specialiteit altijd nog natuurlijke (wild)bereidingen en uitzonderlijke wijn-spijs combinaties, in een oase van persoonlijke gastvrijheid.

Wat een heerlijk hotel op een prachtige locatie! Kom tot rust tijdens een wandeling in het bos, of geniet van de lekkerste gerechten in het Michelin-waardige restaurant

GEMIDDELDE SCORE VAN 8.4 (Meer dan 650 reviews op Tripadvisor)

Culinaire arrangementen

Culinaire arrangementen

Combineer een uitgebreid gastronomisch diner in Restaurant de Echoput met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend.

 

InformatieAlle arrangementen

Een uniek hotel op een iconische plek

Hotel Restaurant de Echoput bevindt zich op historische grond en middenin de koninklijke bossen van Paleis Het Loo. Op deze plek liet Koning Lodewijk Napoleon in 1809 een waterput graven. Toen deze put een bijzondere echo bleek te hebben, liet Koningin Wilhelmina er in 1936 een theehuis bouwen. Sinds 1955 is deze voormalige toeristische pleisterplaats uitgegroeid van wegrestaurant tot toprestaurant gespecialiseerd in natuurlijke (wild)bereidingen en wijn-spijs combinaties. Het familiebedrijf van de familie Klosse is nu een stijlvol hotel-restaurant en een gastronomisch instituut waar vele talentvolle chefkoks en sommeliers van ons land hun opleiding genieten.

 

ONZE HISTORIE

Een gastronomisch instituut

Restaurant de Echoput staat al jaren bekend om haar specialisme in wild en wijn-spijs combinaties. Opa Jaap Klosse was de grondlegger van de moderne wildbereiding. Zoon Peter Klosse groeide vervolgens uit tot een professor in smaak, wijn en spijs. Tevens is hij de oprichter van de Academie voor Gastronomie, het opleidingsinstituut dat nauw verbonden is aan het hotel-restaurant.

 

OVER HET RESTAURANT

Royale faciliteiten

Hotel de Echoput beschikt over 42 royale hotelkamers en suites, een gastronomisch restaurant, wildbar, comfortabele vergaderzalen, een kook- en wijnschool, small sauna, body spa, fitness en verwarmd binnenzwembad.

De Echoput Body Spa

Genieten in harmonie met de natuur. Of u nu uit het raam kijkt vanuit uw hotelkamer of een gerecht geserveerd krijgt in ons restaurant: u weet direct van welk seizoen u aan het genieten bent. Zo ook in onze Body Spa.

 

Een behandelingsruimte waar wij unieke, ontspannende lichaamsbehandelingen verzorgen die wij zorgvuldig voor u ontwikkelen. Van een seizoensmassage met kalmerende geurbeleving tot een volledige ontgifting van uw lichaamshuid waarbij u ingewikkeld wordt met warme Kombu bladeren.

 

In de zomermaanden juni, juli en augustus is onze Body Spa tijdelijk gesloten om ons aanbod te vernieuwen.

Natuurgebied Kroondomein Het Loo

Vanuit uw hotelkamer of suite kijkt u uit op de eeuwenoude omliggende beuken- en eikenbomen van het Koninklijke bos. De wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van de Echoput bieden u volop gelegenheid om de natuur in te gaan en te genieten van dit unieke natuurgebied.

 

OVER ONZE OMGEVING

ARRANGEMENTEN

Bij Hotel Restaurant de Echoput draait alles om de gastronomische totaalbeleving van de Veluwe. Wij nodigen u graag uit om te komen genieten van onze culinaire seizoensarrangementen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials