Beleef het voorjaar! Bekijk ons Lente Arrangement >

* * * * *

Hotel Restaurant de Echoput

Gastronomisch genieten
van de Veluwse natuur

Kroondomein Het Loo, Apeldoorn

8.4

* * * * *Gemiddelde score op Tripadvisor
  • arrow
  • arrow
  • Beschikbaarheid

Amersfoortseweg 86, 7346 AA Hoog Soeren (Apeldoorn) | + 31 055 519 12 48

65 jaar gastronomie op de Veluwe

Op een bijzondere plek in Kroondomein Het Loo, de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe, kwam 65 jaar geleden de familie Klosse naar de Echoput. Dit was het begin van een rijke geschiedenis. Sindsdien is de Echoput gegroeid van een theehuis, sterrenrestaurant tot een 5-sterren hotel-restaurant met vergaderruimtes, wildbar en kookschool. Met als specialiteit altijd nog wild en wijn-spijs combinaties.

Wat een heerlijk hotel op een prachtige locatie! Kom tot rust tijdens een wandeling in het bos, of geniet van de lekkerste gerechten in het Michelin-waardige restaurant

GEMIDDELDE SCORE VAN 8.4 (Meer dan 650 reviews op Tripadvisor)

Culinaire arrangementen

Culinaire arrangementen

Combineer een uitgebreid gastronomisch diner in Restaurant de Echoput van Chef Kevin Schlaman met een rustgevende overnachting en royaal ontbijt de volgende ochtend.

 

InformatieAlle arrangementen

Een uniek hotel op een unieke plek

Hotel Restaurant de Echoput bevindt zich op historische grond en middenin de koninklijke bossen van Paleis Het Loo. Op deze plek liet Koning Lodewijk Napoleon in 1809 een waterput graven. Toen deze put een bijzondere echo bleek te hebben, liet Koningin Wilhelmina er in 1936 een theehuis bouwen. Sinds 1955 is deze voormalige toeristische pleisterplaats uitgegroeid van wegrestaurant tot toprestaurant gespecialiseerd in wild en wijn-spijs combinaties. Het familiebedrijf van de familie Klosse is nu een stijlvol hotel-restaurant en een gastronomisch instituut waar vele talentvolle chefkoks en sommeliers van ons land hun opleiding hebben genoten.

 

ONZE HISTORIE

Gastronomisch instituut

Restaurant de Echoput staat al jaren bekend om haar specialisme in wild en wijn-spijs combinaties. Opa Jaap Klosse was de grondlegger van de moderne wildbereiding. Zoon Peter Klosse groeide vervolgens uit tot een professor in smaak, wijn en spijs. Tevens is hij de oprichter van de Academie voor Gastronomie, het opleidingsinstituut dat nauw verbonden is aan het hotel-restaurant.

 

OVER HET RESTAURANT

Royale faciliteiten

Hotel de Echoput beschikt over 42 royale hotelkamers en suites, een gastronomisch restaurant, wildbar, comfortabele exclusieve vergaderzalen, een kook- en wijnschool, small sauna, fitness en verwarmd binnenzwembad.

De Echoput Body Spa

Genieten in harmonie met de natuur. Of u nu uit het raam kijkt vanuit uw hotelkamer of een gerecht geserveerd krijgt in ons restaurant: u weet direct van welk seizoen u aan het genieten bent. Zo ook in onze nieuwe Body Spa.

 

Een behandelingsruimte waar wij unieke, ontspannende lichaamsbehandelingen verzorgen die wij zorgvuldig voor onze gasten hebben ontwikkeld. Van een seizoensmassage met kalmerende geurbeleving tot een volledige ontgifting van uw lichaamshuid waarbij u ingewikkeld wordt met warme Kombu bladeren.

 

BEKIJK ONZE BEHANDELINGEN

Natuurgebied Kroondomein Het Loo

Vanaf de loggia’s en balkons van uw hotelkamer of suite heeft u uitzicht op de omliggende eeuwenoude beuken- en eikenbomen van het bos. De wandel- en fietsroutes in de directe omgeving van de Echoput bieden u volop gelegenheid om de natuur in te gaan en te genieten van dit unieke natuurgebied.

 

OVER ONZE OMGEVING

ARRANGEMENTEN

Hotel Restaurant de Echoput richt zich op een gastronomische totaalbeleving op de Veluwe. Wij nodigen u graag uit om te komen genieten van onze culinaire- , wijn-spijs- en wildarrangementen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials