
WILDFESTIVAL BIJ DE ECHOPUT
Met trots presenteren wij samen met onze chefs en partners de tweede editie van het Wildfestival bij De Echoput op zondag 7 september 2025.
Het Wildfestival is een preuvenement waar u de hele middag kunt genieten van diverse culinaire gerechtjes en dranken in een informele festivalsfeer. Samen met onze leveranciers en partners brengen we een ode aan het mooiste, meest duurzame vlees en andere lokale seizoensproducten.
De eerste editie was uitverkocht, dus wees er snel bij!
Datum: Zondag 7 september 2025
Tijd: 12:30 – 17:00 uur
Locatie: Hotel Gastronomique De Echoput
Tickets: €139

Preuvenement in informele festivalsfeer
Bij binnenkomst wordt u feestelijk ontvangen met een glas van onze mousserende jubileumwijn en Champignons Dordogne. De chefs van De Echoput – Peter Paul van den Breemen en Jonathan Zandbergen – presenteren u daarna een fantastische 5-gangen walking lunch, waarbij één van de gerechten wordt geserveerd in het nieuwe Wild Atelier.
HANOS en Chefs Puur Wild zijn aanwezig om u mee te nemen in het verhaal achter wild en te laten proeven hoe mooi wild kan zijn. Klosse Wines verzorgt daarbij een bijpassend assortiment van duurzame wijnen, ondersteund met (speciaal)bieren van Royal Swinkels en La Trappe.
Onze lokale Koffiebranderij Peeze vertelt u graag meer over hun duurzame missie. En de lokale ambachtelijke producenten van Puur Gelders laten u kennismaken met allerlei Gelderse streekproducten.
Door de middag heen komen er diverse sprekers voorbij die u verder meenemen in de wereld van wild, natuur, gastronomie en wijn. De middag wordt omlijst door een DJ op het terras.
Voor €139 verwelkomen wij u graag voor dit middagvullende programma inclusief het volledige menu, aperitief, bijpassende wijnen, Camaraderie huiswijnen, Swinckels pilsener (en 0.0), La Trappe Blond, frisdranken, koffie/thee en de proeverijen van de markt.


De Echoput: Bakermat van wildbereiding
In de jaren ’50 was de Echoput een theehuis met een simpele hap voor een paar gulden. Toch was grootvader Jaap Klosse zijn tijd ver vooruit en hij volgde de ontwikkelingen van de Franse keuken op de voet. Het bracht hem op het idee om op het gebied van wild een meer verfijnde keuken te ontwikkelen. Met deze wildspecialiteiten werd Restaurant de Echoput een van de eerste sterrenrestaurants van Nederland. Daarna specialiseerde de keuken zich verder met unieke wijn-spijs combinaties, onder leiding van ‘smaakprofessor’ Peter Klosse. De derde generatie Klosse bouwt nu voort op deze kennis en traditie, om op een eigentijdse wijze invulling te geven aan de Echoput-visie, waarin Wild en andere lokale seizoensproducten nog steeds centraal staan.
Reserveer nu uw tickets online of bel 055 – 519 12 48

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials