Kom gastronomisch genieten van de Veluwse zomer! Bekijk ons ZOMER ARRANGEMENT

Hotel Gastronomique De Echoput

De nieuwe generatie
wildgastronomie:
het Wild Atelier

by Jonathan Zandbergen

Het Wild Atelier

Onze nieuwe fine dining experience, waar u proeft wat de natuur te vertellen heeft.

In het Wild Atelier koken wij zoals het bos ademt: in ritme met het seizoen, in harmonie met de natuur. Wild is ons vertrekpunt. Niet als product, maar als filosofie. Alles wat in vrijheid leeft in het bos, op het land en in het water is voor ons wild.

 

Meesterkok Jonathan Zandbergen brengt bij De Echoput een nieuwe generatie wildgastronomie tot leven. Pure ingrediënten vanuit lokaal wildbeheer, visserij en regeneratieve landbouw in hun meest elegante vorm.

 

Bij het Wild Atelier vertelt ieder gerecht een verhaal over oorsprong, over vrijheid, over smaak. Alles wat u proeft is er met een reden. Alles wat u beleeft is écht.

 

U heeft de keuze tussen twee verschillende menu’s:

  1. 1. Smaak van Nederland | 5 of 7 gangen
  2. 2. Bos en Tuin (vegetarisch) | 5 of 7 gangen

 

Openingstijden:

Woensdag, donderdag, vrijdag: diner 18:00 – 23:00

Zaterdag: lunch 12:30 – 16:00 & diner 18:00 – 23:00

 

Nu te reserveren!

NU RESERVEREN

Menu 1: Smaak van Nederland

Zomer 2025

Noordzeekrab

Puur krabvlees met lamellen en jus van gegrilde knolselderij en sparrentoppenolie

 

Langoustine *

Geroosterd, met artisjok, basilicum, lavendel en een luchtige langoustine mousse

 

Bijvangst: Tarbot

In roomboter bereid met cantharellen, venkel, gesmolten Lardo van duin-Wagyu en saus van geroosterde kappertjes. Een duurzaam seizoensgerecht, op basis van het actuele aanbod bijvangst-vis.

 

Wildbeheer: Houtduif

Op diverse wijzen bereid met rozenbottel, rabarber en appel, met gearomatiseerde duivenjus. Een duurzaam seizoensgerecht, op basis van het actuele aanbod beheerd wild.

 

Reebok van de Veluwe

Diverse bereidingen van het reewild, met rode biet, roos en bessen.

 

Moerasspirea

een samenspel van zuivel en bloemen, met smaken van moerasspirea, kamille en honing

 

Braam *

zachte rijstpudding met lievevrouwebedstro met ijs en compôte van braam

 

* Bij 7 gangen

 

NU RESERVEREN

Menu 2: Bos en Tuin (vegetarisch)

Zomer 2025

Lasagne van bloemen

Laagjestaart van artisjok met bloemen en kruiden, met een dressing van lavendel en artisjokken bouillon

 

Roos van rode biet *

met een paté van noten en jus van rode biet en ingelegde pruim

 

Knolvenkel

gegrild en gekonfijt, met anijszaad en sinaasappel

 

Wilde natuur seizoen special

Ieder microseizoen in Nederland biedt speciale ingrediënten waarvan maar een korte periode geoogst kan worden. De keuken van het Wild Atelier serveert hiermee een uniek seizoengerecht.

 

Vruchtbaarheid van het seizoen

Diverse groente bereidingen met een kruidige paddenstoelen vinaigrette en groene kruiden mousseline

 

Moerasspirea

een samenspel van zuivel en bloemen, met smaken van moerasspirea, kamille en honing

 

Braam *
zachte rijstpudding met lievevrouwebedstro met ijs en compôte van braam

 

* Bij 7 gangen

 

NU RESERVEREN

Jonathan Zandbergen en De Echoput

Topchef Jonathan Zandbergen kan zijn passie voor kwaliteit, schoonheid en lokaliteit volledig kwijt in het Wild Atelier. Na jarenlange ervaring in de topgastronomie kiest hij bewust voor een concept dat aansluit bij zijn persoonlijke waarden: gezondheid, duurzaamheid en het werken met pure, Nederlandse producten.

 

“Het Wild Atelier is voor mij de ultieme plek om mijn visie tot leven te brengen: een luxe restaurant gebaseerd op wilde producten uit de Nederlandse natuur, zonder internationale smaken of ingrediënten, maar met lokale smaakmakers die gezond zijn voor mens en milieu. Het is een perfecte match met Lodewijk Klosse en de culinaire traditie van De Echoput.”

 

Nu te reserveren!

NU RESERVEREN

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials

Culinaire arrangementen

Bij Hotel Gastronomique De Echoput draait alles om een gastronomische totaalbeleving. Met onze culinaire arrangementen nodigen wij u van harte uit om uw diner te combineren met een rustgevende overnachting en uitgebreid ontbijt. Dit biedt u tevens de kans om nóg meer te genieten van onze bijzondere omgeving en alle 5-sterren faciliteiten van ons hotel.

Culinaire arrangementen

Wild Atelier arrangement

Topchef Jonathan Zandbergen heeft een culinaire beleving van 7-gangen samengesteld welke wordt geserveerd in het Wild Atelier.

 

InformatieAlle arrangementen

Culinaire arrangementen

Culinair Echoput arrangement

Geniet 2 avonden van al het gastronomische dat De Echoput te bieden heeft! Met dit arrangement geniet u 1 avond van de culinaire 7-gangen beleving van Jonathan Zandbergen in ons Wild Atelier en 1 avond van een gastronomisch 4-gangen menu in restaurant - Grand Bistro Echo.

 

InformatieAlle arrangementen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials