
Hotel Gastronomique De Echoput
De nieuwe generatie
wildgastronomie:
het Wild Atelier
by Jonathan Zandbergen

Het Wild Atelier
Onze nieuwe fine dining experience, waar u proeft wat de natuur te vertellen heeft.
In het Wild Atelier koken wij zoals het bos ademt: in ritme met het seizoen, in harmonie met de natuur. Wild is ons vertrekpunt. Niet als product, maar als filosofie. Alles wat in vrijheid leeft in het bos, op het land en in het water is voor ons wild.
Meesterkok Jonathan Zandbergen brengt bij De Echoput een nieuwe generatie wildgastronomie tot leven. Pure ingrediënten vanuit lokaal wildbeheer, visserij en regeneratieve landbouw in hun meest elegante vorm.
Bij het Wild Atelier vertelt ieder gerecht een verhaal over oorsprong, over vrijheid, over smaak. Alles wat u proeft is er met een reden. Alles wat u beleeft is écht.
U heeft de keuze tussen twee verschillende menu’s:
- 1. Smaak van Nederland | 5 of 7 gangen
- 2. Bos en Tuin (vegetarisch) | 5 of 7 gangen
Openingstijden:
Donderdag, vrijdag, zaterdag: diner 18:00 – 23:00
Zaterdag lunch: 12:30 – 16:00
Reserveer nu deze unieke beleving!

Menu 1: Smaak van Nederland
herfst 2025
Ree
Dun gesneden reefilet met salade van knolselderij, zacht gekonfijte reenek en vinaigrette met wildjus en kappertjesolie
Sint-Jakobsmossel *
Á la meunière bereid, met een garnituur van gekaramelliseerd lof, paddenstoelen en truffelsaus
Bijvangst: Noordzeetong
In beurre noisette bereid met eekhoorntjesbrood, hennepzaad, aardpeer en pompoen, met saus van eekhoorntjesbrood
Wildbeheer: Wilde eend
Gerijpt en gebraden hele eend met honingpollen en kamille;
Rilettes van de bout, paté van de lever met gekonfijte okkernoten, witlof en sinaasappel, pittige jus van zwarte bes en vanille
Hert
Diverse bereidingen van het hert, met rode biet, roos en knolselderij
Butternut *
Pompoencremeux met pumpkinspice en jus van esdoornsiroop, pecannoten crumble, vers vanille roomijs en groene pompoenpitolie
Peer
Gepocheerde seisoenspeer met korenwijn en Oloroso sherry, hazelnoot, koffiemeringue en boeren yoghurtijs met karamel
5-gangen: € 139
7-gangen: € 169
* Bij 7 gangen

Menu 2: Bos en Tuin (vegetarisch)
herfst 2025
Cèpes & melba’s
Salade van bospaddenstoelen en verse kastanje, crème van eekhoorntjesbrood; Krokante melba toast van zuurdesembrood met paddenstoelen ragout, truffel en spinazie; Paddenstoelenbouillon
Rode biet *
Roos van gemarineerde rode biet met rozen en hibiscus, paté van noten en jus van rode biet, met ingelegde kerspruim en lievevrouwebedstro
Knolselderij
Lasagne van geroosterde knolselderij met tonkaboon en truffel; Gyoza van spicy knolselderij met bouillon en zwarte knoflook; Barbecue knolselderij met beurre blanc
Wilde natuur seizoen special
Ieder microseizoen in Nederland biedt speciale ingrediënten waarvan maar een korte periode geoogst kan worden. De keuken van het Wild Atelier serveert hiermee een uniek seizoengerecht.
Vruchtbaarheid van het seizoen
Gestoofde matignon van paddenstoelen en kastanje, appel en peer met duizend-en-één- nacht specerijen en geglaceerde groenten
Butternut *
Pompoencremeux met pumpkinspice en jus van esdoornsiroop, pecannoten crumble, vers vanille roomijs en groene pompoenpitolie
Peer
Gepocheerde seisoenspeer met korenwijn en Oloroso sherry, hazelnoot, koffiemeringue en boeren yoghurtijs met karamel
5-gangen: € 129
7-gangen: € 159
* Bij 7 gangen

Jonathan Zandbergen en De Echoput
Topchef Jonathan Zandbergen kan zijn passie voor kwaliteit, schoonheid en lokaliteit volledig kwijt in het Wild Atelier. Na jarenlange ervaring in de topgastronomie kiest hij bewust voor een concept dat aansluit bij zijn persoonlijke waarden: gezondheid, duurzaamheid en het werken met pure, Nederlandse producten.
“Het Wild Atelier is voor mij de ultieme plek om mijn visie tot leven te brengen: een luxe restaurant gebaseerd op wilde producten uit de Nederlandse natuur, zonder internationale smaken of ingrediënten, maar met lokale smaakmakers die gezond zijn voor mens en milieu. Het is een perfecte match met Lodewijk Klosse en de culinaire traditie van De Echoput.”
Nu te reserveren!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials
Culinaire arrangementen
Bij Hotel Gastronomique De Echoput draait alles om een gastronomische totaalbeleving. Met onze culinaire arrangementen nodigen wij u van harte uit om uw diner te combineren met een rustgevende overnachting en uitgebreid ontbijt. Dit biedt u tevens de kans om nóg meer te genieten van onze bijzondere omgeving en alle 5-sterren faciliteiten van ons hotel.

Culinaire arrangementen
Wild Atelier arrangement
Topchef Jonathan Zandbergen heeft een culinaire beleving van 7-gangen samengesteld welke wordt geserveerd in het Wild Atelier.

Culinaire arrangementen
Culinair Echoput arrangement (2 nachten)
Geniet 2 avonden van al het gastronomische dat De Echoput te bieden heeft! Met dit arrangement geniet u 1 avond van de culinaire 7-gangen beleving van Jonathan Zandbergen in ons Wild Atelier en 1 avond van een gastronomisch 4-gangen menu in restaurant - Grand Bistro Echo.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials

