Geniet van de befaamde wildbereidingen van de Echoput. Bekijk ons WILD ARRANGEMENT

Hotel Gastronomique De Echoput

De nieuwe generatie
wildgastronomie:
het Wild Atelier

by Jonathan Zandbergen

Het Wild Atelier

Onze nieuwe fine dining experience, waar u proeft wat de natuur te vertellen heeft.

In het Wild Atelier koken wij zoals het bos ademt: in ritme met het seizoen, in harmonie met de natuur. Wild is ons vertrekpunt. Niet als product, maar als filosofie. Alles wat in vrijheid leeft in het bos, op het land en in het water is voor ons wild.

 

Meesterkok Jonathan Zandbergen brengt bij De Echoput een nieuwe generatie wildgastronomie tot leven. Pure ingrediënten vanuit lokaal wildbeheer, visserij en regeneratieve landbouw in hun meest elegante vorm.

 

Bij het Wild Atelier vertelt ieder gerecht een verhaal over oorsprong, over vrijheid, over smaak. Alles wat u proeft is er met een reden. Alles wat u beleeft is écht.

 

U heeft de keuze tussen twee verschillende menu’s:

  1. 1. Smaak van Nederland | 5 of 7 gangen
  2. 2. Bos en Tuin (vegetarisch) | 5 of 7 gangen

Openingstijden:

Donderdag, vrijdag, zaterdag: diner 18:00 – 23:00

Zaterdag lunch: 12:30 – 16:00

 

Reserveer nu deze unieke beleving!

NU RESERVEREN

Menu 1: Smaak van Nederland

herfst 2025

Ree

Dun gesneden reefilet met salade van knolselderij, zacht gekonfijte reenek en vinaigrette met wildjus en kappertjesolie

 

Sint-Jakobsmossel *

Á la meunière bereid, met een garnituur van gekaramelliseerd lof, paddenstoelen en truffelsaus

 

Bijvangst: Noordzeetong

In beurre noisette bereid met eekhoorntjesbrood, hennepzaad, aardpeer en pompoen, met saus van eekhoorntjesbrood

 

Wildbeheer: Wilde eend

Gerijpt en gebraden hele eend met honingpollen en kamille;

Rilettes van de bout, paté van de lever met gekonfijte okkernoten, witlof en sinaasappel, pittige jus van zwarte bes en vanille

 

Hert

Diverse bereidingen van het hert, met rode biet, roos en knolselderij

 

Butternut *

Pompoencremeux met pumpkinspice en jus van esdoornsiroop, pecannoten crumble, vers vanille roomijs en groene pompoenpitolie

 

Peer

Gepocheerde seisoenspeer met korenwijn en Oloroso sherry, hazelnoot, koffiemeringue en boeren yoghurtijs met karamel

 

5-gangen: € 139

7-gangen: € 169

* Bij 7 gangen

 

NU RESERVEREN

Menu 2: Bos en Tuin (vegetarisch)

herfst 2025

Cèpes & melba’s

Salade van bospaddenstoelen en verse kastanje, crème van eekhoorntjesbrood; Krokante melba toast van zuurdesembrood met paddenstoelen ragout, truffel en spinazie; Paddenstoelenbouillon

 

Rode biet *

Roos van gemarineerde rode biet met rozen en hibiscus, paté van noten en jus van rode biet, met ingelegde kerspruim en lievevrouwebedstro

 

Knolselderij

Lasagne van geroosterde knolselderij met tonkaboon en truffel; Gyoza van spicy knolselderij met bouillon en zwarte knoflook; Barbecue knolselderij met beurre blanc

 

Wilde natuur seizoen special

Ieder microseizoen in Nederland biedt speciale ingrediënten waarvan maar een korte periode geoogst kan worden. De keuken van het Wild Atelier serveert hiermee een uniek seizoengerecht.

 

Vruchtbaarheid van het seizoen

Gestoofde matignon van paddenstoelen en kastanje, appel en peer met duizend-en-één- nacht specerijen en geglaceerde groenten

 

Butternut *

Pompoencremeux met pumpkinspice en jus van esdoornsiroop, pecannoten crumble, vers vanille roomijs en groene pompoenpitolie

 

Peer

Gepocheerde seisoenspeer met korenwijn en Oloroso sherry, hazelnoot, koffiemeringue en boeren yoghurtijs met karamel

 

5-gangen: € 129

7-gangen: € 159

* Bij 7 gangen

 

NU RESERVEREN

Jonathan Zandbergen en De Echoput

Topchef Jonathan Zandbergen kan zijn passie voor kwaliteit, schoonheid en lokaliteit volledig kwijt in het Wild Atelier. Na jarenlange ervaring in de topgastronomie kiest hij bewust voor een concept dat aansluit bij zijn persoonlijke waarden: gezondheid, duurzaamheid en het werken met pure, Nederlandse producten.

 

“Het Wild Atelier is voor mij de ultieme plek om mijn visie tot leven te brengen: een luxe restaurant gebaseerd op wilde producten uit de Nederlandse natuur, zonder internationale smaken of ingrediënten, maar met lokale smaakmakers die gezond zijn voor mens en milieu. Het is een perfecte match met Lodewijk Klosse en de culinaire traditie van De Echoput.”

 

Nu te reserveren!

NU RESERVEREN

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials

Culinaire arrangementen

Bij Hotel Gastronomique De Echoput draait alles om een gastronomische totaalbeleving. Met onze culinaire arrangementen nodigen wij u van harte uit om uw diner te combineren met een rustgevende overnachting en uitgebreid ontbijt. Dit biedt u tevens de kans om nóg meer te genieten van onze bijzondere omgeving en alle 5-sterren faciliteiten van ons hotel.

Culinaire arrangementen

Wild Atelier arrangement

Topchef Jonathan Zandbergen heeft een culinaire beleving van 7-gangen samengesteld welke wordt geserveerd in het Wild Atelier.

 

InformatieAlle arrangementen

Culinaire arrangementen

Culinair Echoput arrangement (2 nachten)

Geniet 2 avonden van al het gastronomische dat De Echoput te bieden heeft! Met dit arrangement geniet u 1 avond van de culinaire 7-gangen beleving van Jonathan Zandbergen in ons Wild Atelier en 1 avond van een gastronomisch 4-gangen menu in restaurant - Grand Bistro Echo.

 

InformatieAlle arrangementen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials