
Hotel Gastronomique De Echoput
De nieuwe generatie
wildgastronomie:
het Wild Atelier
by Jonathan Zandbergen

Het Wild Atelier
Onze nieuwe fine dining experience, waar u proeft wat de natuur te vertellen heeft.
In het Wild Atelier koken wij zoals het bos ademt: in ritme met het seizoen, in harmonie met de natuur. Wild is ons vertrekpunt. Niet als product, maar als filosofie. Alles wat in vrijheid leeft in het bos, op het land en in het water is voor ons wild.
Meesterkok Jonathan Zandbergen brengt bij De Echoput een nieuwe generatie wildgastronomie tot leven. Pure ingrediënten vanuit lokaal wildbeheer, visserij en regeneratieve landbouw in hun meest elegante vorm.
Bij het Wild Atelier vertelt ieder gerecht een verhaal over oorsprong, over vrijheid, over smaak. Alles wat u proeft is er met een reden. Alles wat u beleeft is écht.
U heeft de keuze tussen twee verschillende menu’s:
- 1. Smaak van Nederland | 5 of 7 gangen
- 2. Bos en Tuin (vegetarisch) | 5 of 7 gangen
Openingstijden:
Woensdag, donderdag, vrijdag: diner 18:00 – 23:00
Zaterdag: lunch 12:30 – 16:00 & diner 18:00 – 23:00
Nu te reserveren!

Menu 1: Smaak van Nederland
Zomer 2025
Noordzeekrab
Puur krabvlees met lamellen en jus van gegrilde knolselderij en sparrentoppenolie
Langoustine *
Geroosterd, met artisjok, basilicum, lavendel en een luchtige langoustine mousse
Bijvangst: Tarbot
In roomboter bereid met cantharellen, venkel, gesmolten Lardo van duin-Wagyu en saus van geroosterde kappertjes. Een duurzaam seizoensgerecht, op basis van het actuele aanbod bijvangst-vis.
Wildbeheer: Houtduif
Op diverse wijzen bereid met rozenbottel, rabarber en appel, met gearomatiseerde duivenjus. Een duurzaam seizoensgerecht, op basis van het actuele aanbod beheerd wild.
Reebok van de Veluwe
Diverse bereidingen van het reewild, met rode biet, roos en bessen.
Moerasspirea
een samenspel van zuivel en bloemen, met smaken van moerasspirea, kamille en honing
Braam *
zachte rijstpudding met lievevrouwebedstro met ijs en compôte van braam
* Bij 7 gangen

Menu 2: Bos en Tuin (vegetarisch)
Zomer 2025
Lasagne van bloemen
Laagjestaart van artisjok met bloemen en kruiden, met een dressing van lavendel en artisjokken bouillon
Roos van rode biet *
met een paté van noten en jus van rode biet en ingelegde pruim
Knolvenkel
gegrild en gekonfijt, met anijszaad en sinaasappel
Wilde natuur seizoen special
Ieder microseizoen in Nederland biedt speciale ingrediënten waarvan maar een korte periode geoogst kan worden. De keuken van het Wild Atelier serveert hiermee een uniek seizoengerecht.
Vruchtbaarheid van het seizoen
Diverse groente bereidingen met een kruidige paddenstoelen vinaigrette en groene kruiden mousseline
Moerasspirea
een samenspel van zuivel en bloemen, met smaken van moerasspirea, kamille en honing
Braam *
zachte rijstpudding met lievevrouwebedstro met ijs en compôte van braam
* Bij 7 gangen

Jonathan Zandbergen en De Echoput
Topchef Jonathan Zandbergen kan zijn passie voor kwaliteit, schoonheid en lokaliteit volledig kwijt in het Wild Atelier. Na jarenlange ervaring in de topgastronomie kiest hij bewust voor een concept dat aansluit bij zijn persoonlijke waarden: gezondheid, duurzaamheid en het werken met pure, Nederlandse producten.
“Het Wild Atelier is voor mij de ultieme plek om mijn visie tot leven te brengen: een luxe restaurant gebaseerd op wilde producten uit de Nederlandse natuur, zonder internationale smaken of ingrediënten, maar met lokale smaakmakers die gezond zijn voor mens en milieu. Het is een perfecte match met Lodewijk Klosse en de culinaire traditie van De Echoput.”
Nu te reserveren!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials
Culinaire arrangementen
Bij Hotel Gastronomique De Echoput draait alles om een gastronomische totaalbeleving. Met onze culinaire arrangementen nodigen wij u van harte uit om uw diner te combineren met een rustgevende overnachting en uitgebreid ontbijt. Dit biedt u tevens de kans om nóg meer te genieten van onze bijzondere omgeving en alle 5-sterren faciliteiten van ons hotel.

Culinaire arrangementen
Wild Atelier arrangement
Topchef Jonathan Zandbergen heeft een culinaire beleving van 7-gangen samengesteld welke wordt geserveerd in het Wild Atelier.

Culinaire arrangementen
Culinair Echoput arrangement
Geniet 2 avonden van al het gastronomische dat De Echoput te bieden heeft! Met dit arrangement geniet u 1 avond van de culinaire 7-gangen beleving van Jonathan Zandbergen in ons Wild Atelier en 1 avond van een gastronomisch 4-gangen menu in restaurant - Grand Bistro Echo.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials