Kom culinair genieten van de winterse smaken van de Veluwe! Bekijk ons WINTER CHAMPAGNE ARRANGEMENT

Arrangementen

Châteaus Giscours & Haut-Bailly Wijnmakerslunch arrangement op zondag 16 maart

  • arrow
  • arrow
  • Beschikbaarheid

Amersfoortseweg 86, 7346 AA Hoog Soeren (Apeldoorn) | + 31 055 519 12 48

Châteaus Giscours & Haut-Bailly Wijnmakerslunch arrangement

 

Alexander van Beek van Château Giscours en Véronique Sanders van Château Haut-Bailly komen op zondag 16 maart a.s. naar De Echoput. Château Giscours uit Margaux en Château Haut-Bailly uit Pessac-Léognan gelden als absolute topnamen uit Bordeaux.

Wij ontvangen u op zondag 16 maart. De middag begint met een persoonlijke introductie van de domaines en een exclusieve wijnproeverij. Tijdens de aansluitende wijnmakerslunch nemen zij u persoonlijk mee op een smaakvolle reis door hun wijnen, en beantwoorden zij graag al uw vragen. Het keukenteam van de Echoput, onder leiding van chef Peter Paul van den Breemen, creëert speciaal voor deze gelegenheid een menu dat de gastronomische veelzijdigheid van de Châteaus Giscours & Haut-Bailly wijnen laat zien.

Na de lunch heeft u de mogelijkheid om de wijnen van Châteaus Giscours & Haut-Bailly aan te schaffen met een exclusieve korting, zodat u ook thuis kunt genieten van deze bijzondere selectie.

Wij verzorgen onderstaand arrangement:

  • Ontvangst vanaf 12.00 uur
  • Wijnproeverij met de wijnen van Châteaus Giscours & Haut-Bailly om 12.30 uur
  • Van 14.00 uur tot ca. 17.00 uur een culinair 4-gangen lunchmenu met bijpassende wijnen van Châteaus Giscours & Haut-Bailly, tafelwater en afsluitende koffie & friandises (de tafelsetting is table d’hôtes)
  • Overnachting in een royale Echoput kamer of suite
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • Vrij gebruik van onze faciliteiten zoals binnenzwembad, small sauna en fitness

 

Boekbaar op zondag 16 maart 2025

 

Boeken

Een vraag over onze arrangementen? Wij helpen u graag verder.