WILDFESTIVAL BIJ DE ECHOPUT
Met trots presenteren wij samen met sterrenchef Jonathan Zandbergen en partners de eerste editie van het Wildfestival bij De Echoput op zondag 1 september.
Het Wildfestival is een preuvenement waar u de hele middag kunt genieten van diverse culinaire gerechtjes en dranken in een informele festivalsfeer. Samen met onze leveranciers en partners brengen we een ode aan het mooiste, meest duurzame vlees en andere lokale seizoensproducten.
Het aantal kaarten is beperkt, dus wees er snel bij!
Datum: Zondag 1 september
Tijd: 12:30 – 17:00 uur
Locatie: Hotel Restaurant de Echoput
Tickets: €99
Preuvenement in informele festivalsfeer
De gerechten worden verzorgd door het team van De Echoput in samenwerking met sterrenchef Jonathan Zandbergen en zijn team van TheVipTable. Meesterslager Spaans en Chefs Puur Wild zijn aanwezig om u mee te nemen in het verhaal achter wild en te laten proeven hoe mooi wild kan zijn. Klosse Wines verzorgt daarbij een exclusief assortiment van duurzame wijnen uit Europa, ondersteund met (speciaal)bieren van Royal Swinkels/La Trappe. De Laat Coffee vertelt u graag meer over hun missie om de meest duurzame koffiebranderij van Europa te worden. En de lokale ambachtelijke producenten van Puur Gelders presenteren u graag hun nieuwe maaltijdbox met Gelderse streekproducten.
Er zullen diverse sprekers aanwezig zijn, zoals Peter Klosse over Vitale Gastronomie en de middag wordt omlijst door een DJ op het terras.
Unieke samenwerking met Jonathan Zandbergen
Sterrenchef Jonathan Zandbergen is de jongste Meesterkok van Nederland, schrijver van diverse culinaire boeken en winnaar van internationale prijzen. Als nieuwe generatie sterrenchef wordt hij geroemd om zijn creativiteit en kunde. Na jarenlang als chef-kok op sterniveau te hebben gewerkt, heeft Jonathan onlangs zijn vleugels uitgeslagen en is hij gestart met Chefs Puur Wild en TheVipTable.
Het begint bij Jonathan altijd bij de basis waarin hij de producten centraal stelt, zoals Wild. Werken met de beste producten uit de omgeving, met respect voor dier en natuur. Een perfecte match met de 70-jaar oude keukenvisie van de Echoput.
De Echoput: Bakermat van wildbereiding
In de jaren ’50 was de Echoput een theehuis met een simpele hap voor een paar gulden. Toch was grootvader Jaap Klosse zijn tijd ver vooruit en hij volgde de ontwikkelingen van de Franse keuken op de voet. Het bracht hem op het idee om op het gebied van wild een meer verfijnde keuken te ontwikkelen. Met deze wildspecialiteiten werd Restaurant de Echoput een van de eerste sterrenrestaurants van Nederland. Daarna specialiseerde de keuken zich verder met unieke wijn-spijs combinaties, onder leiding van ‘smaakprofessor’ Peter Klosse. De derde generatie Klosse bouwt nu voort op deze kennis en traditie, om op een eigentijdse wijze invulling te geven aan de Echoput-visie, waarin Wild en andere lokale seizoensproducten nog steeds centraal staan.
Reserveer nu uw tickets online of bel 055 – 519 12 48
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials