
Hotel Gastronomique De Echoput
Ben jij een natuurlijke leider op de vloer?
Kroondomein Het Loo, Apeldoorn
Werken bij de Echoput
Leuk dat je geïnteresseerd bent om ons team te komen versterken. Van oudsher heeft de Echoput veel mensen op mogen leiden tot (horeca)sterren. Dat begon vaak als een stage, vakantie- of bijbaan en heeft soms zelfs geleid tot een carrière in het management van grote horecabedrijven.
Restaurant Manager (40 uur)
Ben jij een geboren gastheer of gastvrouw en een natuurlijke leider? Dan is dit jouw kans om als Restaurant Manager een van de gezichten te worden van Hotel Gastronomique de Echoput!
Als Restaurant Manager word jij eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in onze gastronomische Grand Bistro. Je houdt het overzicht en de regie op de vloer, bent voor iedereen toegankelijk en zorgt samen met de Maitre, supervisors, het team van wijklopers, de chef en zijn keukenteam dat het service op rolletjes loopt. Daarnaast houd jij je o.a. bezig met de planning, roosters en inkoop.
De Echoput staat al jaren bekend om haar natuurlijke (wild)bereidingen en uitzonderlijke wijn-spijs combinaties. Puur en echt eten. Dit begon in de jaren ’50 met de visie van grootvader Jaap Klosse, die zich specialiseerde in de producten die rondom de zaak te vinden waren, zoals wild, paddenstoelen en bessen. Hoewel ‘lokaal’ nu een grote trend is, was deze manier van werken toen uniek. Lodewijk Klosse vertegenwoordigt nu de derde generatie Klosse en met een mooi team halen we nog altijd inspiratie uit de tradities om een eigentijds, dynamisch menu te serveren.
Als Restaurant Manager van De Echoput ben je onderdeel van een leuk team van gepassioneerde vakmensen. Fijne mensen die het werken in de horeca als een dankbaar vak beschouwen en er graag een feest van maken voor de gasten. We zijn volop in ontwikkeling en jij hebt de kans om daar een actief onderdeel van te zijn. Je kunt actief meedenken over hoe we onze gastbeleving nog verder kunnen verbeteren. Daarbij zijn er volop mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen aan de Academie voor Gastronomie.
Dit ben jij
● Je bent een geboren gastheer of gastvrouw met overzicht
● Je hebt leiderschapservaring in de horeca, bij voorkeur in een gastronomisch restaurant
● Je hebt passie voor fine dining en aandacht voor kwaliteit
● Je kunt goed samenwerken met een team en denken in het belang van de organisatie
● Je bent fulltime beschikbaar en ziet geen probleem in wisselende werktijden
● Passie voor wijn is een pre, maar geen must
Dit hebben wij jou te bieden
● Een mooie baan met veel verantwoordelijk in een horecabedrijf dat bloeit
● Een goed salaris en reiskostenvergoeding
● Eerlijke werktijden en fatsoenlijke werkdagen: Uren worden geklokt en overuren bijgehouden.
● Een fijn familiebedrijf met 70 jaar expertise in gastronomie, wildbereiding en wijn-spijs combinaties
● Een mooi team op niveau, dat klaarstaat om onder jouw leiding naar een nóg hoger niveau te groeien
● Opleiding- en cursus mogelijkheden aan de Academie voor Gastronomie
● Personeelsmaaltijden en personeelskorting in onze bar, restaurant en shop
● Mogelijkheden om door te groeien
Over Hotel Gastronomique de Echoput
Op een bijzondere plek in Kroondomein Het Loo, de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe, kwam in 1955 de familie Klosse naar de Echoput. Theehuis ‘De Echo’ groeide sindsdien uit tot een 5-sterren hotel-restaurant waarbij alles draait om de gastronomische beleving in harmonie met de natuur. Het hotel heeft 42 kamers, diverse exclusieve vergaderruimtes, een bar, zwembad, body spa, winkel en kookstudio.
Sinds de jaren ’70 importeert de familie Klosse zelf vrijwel alle wijnen van de Echoput; Klosse Wines.
Interesse?
Stuur dan je CV met motivatie naar Lodewijk Klosse – hotel@echoput.nl.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials