Hotel Restaurant de Echoput
Op zoek naar
de beste Hoofd Voorbereidingskok
Kroondomein Het Loo, Apeldoorn
Werken bij de Echoput
Leuk dat je geïnteresseerd bent om ons team te komen versterken. Van oudsher heeft de Echoput veel mensen op mogen leiden tot (horeca)sterren. Dat begon vaak als een stage, vakantie- of bijbaan en heeft soms zelfs geleid tot een carrière in het management van grote horecabedrijven.
Hoofd Voorbereidingskok (32-40 uur)
Is koken jouw passie en werk je graag met mooie, lokale producten? Kan je slim en efficiënt werken en vind je het leuk om over nieuwe producten na te denken? Voor onze keukenbrigade zijn we op zoek naar een veelbelovende Hoofd Voorbereidingskok.
Als Hoofd Voorbereidingskok van Hotel Restaurant de Echoput werk je in een veelzijdige keuken onder leiding van chef-kok Kevin Schlaman. Onze keuken draait iedere dag ontbijt, lunch en diner voor zowel privé gasten als gezelschappen. Je wordt onderdeel van een professioneel team van gepassioneerde collega’s dat constant bezig is met het verbeteren van onze gerechten, producten en gastbeleving. Er is ook veel ruimte voor eigen initiatief en om jouw ideeën te delen met de rest van het keukenteam.
Dit ben jij
● Je hebt passie voor koken en werkt graag met mooie, pure producten
● Je hebt ervaring in de keuken van een restaurant of hotel
● Je vindt het leuk om verschillende technieken toe te passen of leren, zoals pekelen/inleggen, stoven, fermenteren, drogen en roken
● Je kunt goed samenwerken met een team en denken in het belang van de organisatie
● Je bent parttime (min. 32 uur) of fulltime beschikbaar en ziet geen probleem in wisselende werktijden
Restaurant de Echoput staat al jaren bekend om haar natuurlijke (wild)bereidingen en wijn-spijs combinaties. Puur en echt eten. Dit begon in de jaren ’50 met de visie van opa Jaap Klosse, die zich specialiseerde in de producten die rondom het huis te vinden waren, zoals wild, paddenstoelen en bessen. Hoewel ‘lokaal’ nu een grote trend is, was deze manier van werken toen uniek. Inmiddels is de derde generatie Klosse actief in het bedrijf. Samen met de huidige chef Kevin Schlaman halen ze nog altijd inspiratie uit de tradities. “We willen alles uit de natuur halen, letterlijk en figuurlijk.” Daarbij is de Echoput ambitieus in duurzaamheid: “Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om waarde toe te voegen aan onze omgeving. Voor mens, dier en natuur. We noemen iets pas afval nadat we geprobeerd hebben om alles uit het ingrediënt te halen. Van kop tot staart en van bloesem tot wortel.”
Je wordt onderdeel van een heel leuk team van gepassioneerde collega’s, waarbij je actief kunt meedenken over hoe wij onze gastbeleving nog verder kunnen verbeteren. Daarnaast zijn er mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen aan de Academie voor Gastronomie.
Dit hebben wij jou te bieden
● Een leuke baan met veel verantwoordelijkheid in een veelzijdige keuken
● Een leerzaam familiebedrijf met ruim 65 jaar expertise in gastronomie, wildbereiding, productontwikkeling en wijn-spijs
● Opleiding- en cursus mogelijkheden aan de Academie voor Gastronomie
● Een goed salaris
● Doorgroei mogelijkheden
Over Hotel Restaurant de Echoput
Op een bijzondere plek in Kroondomein Het Loo, de bossen van Paleis het Loo op de Veluwe, kwam in 1955 de familie Klosse naar de Echoput. Theehuis ‘De Echo’ groeide sindsdien uit tot een 5-sterren hotel-restaurant waarbij alles draait om de gastronomische beleving in harmonie met de natuur. Het hotel heeft 42 kamers, exclusieve vergaderruimtes, een bar, zwembad en kookschool.
Wil je graag meer weten of ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur dan je CV met motivatie naar Kevin Schlaman – keuken@echoput.nl.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials