
Hotel Restaurant de Echoput
Nieuws
Kroondomein Het Loo, Apeldoorn
Echoput in de media
Wilt u op de hoogte blijven van het actuele nieuws, videoreportages bekijken, tips en verhalen lezen over de Echoput? Lees dan verder op deze pagina.

Wandeling op Veluwe goed voor onze hersenen
Het lijkt misschien vanzelfsprekend dat een goede wandeling over de Veluwe je lichaam, geest en ziel reinigt, maar nu heeft de wetenschap ontdekt dat wandelen inderdaad je hersenen veranderen… in positieve zin!
Lees hier waarom het zo gezond is

Engelstalig personeel niet meer weg te denken bij Echoput
‘What would you like to drink?’ In de horeca in Amsterdam kijkt niemand er meer van op, maar ook richting het oosten van het land lijkt een opmars van buitenlands horecapersoneel onafwendbaar.

Peter Klosse over wild | Deel 1
Peter Klosse is misschien wel de grootste wildkenner van Nederland. Voor de camera’s van ChefsFriends.nl vertelt de smaakprofessor in een tweedelige serie over wild.

Peter Klosse over wild | Deel 2
In het tweede deel van dit grote wildinterview met Peter Klosse komen onder andere aan de orde de vragen waarmee je rekening moet houden met de bereiding van wild en welke wildbereidingen trendy zijn. Ook geeft Klosse zijn grootste ergernis over wild prijs.

Juffen en meesters van ’t Schrijvertje even heuse VIP’s
Staken doen ze niet op ’t Schrijvertje in Apeldoorn. Maar directeur Erik Jan Aalbers van de gereformeerde basisschool maakte vanmorgen wel een statement: de juffen en meesters kregen een heuse VIP-behandeling. ‘Hoezo, zijn juffen en meesters geen topprioriteit?’

De Echoput zet ‘wilde bieren’ op de kaart
Hotel Restaurant de Echoput in Hoog Soeren introduceert bierarrangementen bij haar diner. Vanaf zaterdag 11 november kunnen gasten naast wijnarrangementen nu ook voor bier kiezen. Karel Klosse: ‘Omdat wij veel met wild doen, kiezen we bewust voor ‘wilde bieren’, van spontane gisting.’

Dit is het perfecte voorgerecht voor kerst
Ben je nog op zoek naar een voorgerecht waarmee je de show steelt tijdens het kerstdiner? Culinair journalist Felix Wilbrink weet wat jij jouw gasten het beste kunt voorschotelen dit jaar.

Kerstdinerstress? Dit hoofdgerecht is perfect
Ben je nog op zoek naar een hoofdgerecht waarmee je de show steelt tijdens het kerstdiner? Culinair journalist Felix Wilbrink weet wat jij jouw gasten het beste kunt voorschotelen dit jaar.

Desserttip: een spektakelstuk van bospeen
Watertanden van wortel? Culinair expert Felix Wilbrink laat samen met Karel Klosse zien hoe je een spectaculair nagerecht maakt van bospeen.

Eerste Echt Wild-keurmerk voor Restaurant de Echoput
Het eerste Echt Wild-keurmerk, geïnitieerd door Peter Klosse van de Academie voor Gastronomie en Restaurant De Echoput in Hoog-Soeren, is gisteren uitgereikt.
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Wees als eerste op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en seizoenspecials