Kom royaal genieten van de Veluwse lente! Boek nu ons LENTE ARRANGEMENT met Echoput High Tea.

Arrangementen

Paleis Het Loo arrangement

 

Combineer uw bezoek aan het prachtig vernieuwde Paleis Het Loo met een royale hotelovernachting en gastronomisch diner bij Hotel Restaurant de Echoput. De Echoput is gelegen in de ‘achtertuin’ van Paleis Het Loo, midden in het Kroondomein, op slechts 5 minuten van de ingang van het Paleis.

  • arrow
  • arrow
  • Beschikbaarheid

Paleis Het Loo arrangement

 

  • Entree voor het vernieuwde Paleis Het Loo (op reservering)
  • Gastronomisch 4-gangen menu in Restaurant de Echoput
  • Overnachting in een royale Echoput kamer of suite
  • Uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • Vrij gebruik van onze faciliteiten zoals binnenzwembad, small sauna en fitness
  • Gratis wandel- en fietsroutes

 

Boeken

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo werd in de 17e eeuw gebouwd als zomerpaleis voor stadhouder Willem III en koningin Mary II van Engeland. Later was het een zomerresidentie van de Nederlandse Koninklijke familie. Het is dan ook een belangrijk symbool van de Nederlandse monarchie en koninklijke geschiedenis.

 

Paleis Het Loo is ook bijzonder vanwege de architectuur en de inrichting van het paleis. Het paleis is ontworpen in de Nederlandse barokstijl en heeft een rijke verzameling kunstwerken, meubels, wandtapijten en andere objecten die de geschiedenis en cultuur van Nederland en het koningshuis weerspiegelen.

 

Paleis Het Loo arrangement - Hotel de Echoput - tuinen  Paleis Het Loo arrangement - Hotel de Echoput - tuinen

 

Sinds 1984 is het paleis opengesteld voor het publiek als museum. In 2018 is er begonnen met een grootschalige verbouwing en renovatie van het paleis, waarbij het museum is uitgebreid met een spectaculaire ondergrondse ruimte voor tentoonstellingen. Het paleis is tevens bijzonder vanwege de prachtige tuinen die eromheen liggen. De tuinen zijn ontworpen in de Franse barokstijl en zijn een van de mooiste en best bewaarde voorbeelden van baroktuinen in Nederland.

 

Met ons Paleis Het Loo arrangement kunt u uw bezoek aan het paleis combineren met een gastronomisch 4-gangen diner in ons restaurant en royale overnachting in een van onze Echoput kamers of suites.

Een vraag over onze arrangementen? Wij helpen u graag verder.